O Nas

Pri nas niste samo številka

Preberite več:


O Avtovleka Maribor

Z vami še od leta 2003

Podjetje AVTO TOMAŽIČ – AVTOVLEKA Smiljan Tomažič s. p. je družinsko podjetje s sedežem v Mariboru .

Naš cilj je, da se v vozilih, ki jih vzdržujete pri nas prevažate prijetno in varno. Prav zato smo našo dejavnost skozi leta dopolnjevali in razvijali. V sklopu naših storitev vam lahko ponudimo celovite avtovlečne, mehanične, vulkanizerske in vzdrževalne storitve za vaše vozilo.

Našo ponudbo, ki se navezuje na servisiranje osebnih in dostavnih vozil so izoblikovale predvsem želje naših strank, ki si zmeraj želijo vrhunsko kvaliteto po primernih in ugodnih cenah. Prav zato smo našo ponudbo prilagodili različnim cenovnim razredom, znotraj katerih si lahko stranka sama izbere ali bo izbrala za vozilo originalne rezervne dele, ali rezervne avtomobilske dele, ki so enakovredni originalnim.

Zakaj izbrati nas?

- Nudimo hitro storitev,

- imamo ugodne in nizke cene,

- dosegljivi smo 24 ur na dan vse dni v tednu,

- imamo usposobljen kader in tehnološko opremljene delavnice.

Storitev na katero se lahko zanesete

Izjemno neprijetno je če ostanete na cesti zaradi okvare vašega vozila, še huje, če se vam pripeti prometna nesreča. Prav tako je zelo neprijetno čakati nekoga, ki vam bo brezpogojno priskočil na pomoč. Ne skrbite, zato smo tukaj MI! Na razpolago smo vam 24 ur v dnevu, vse dni v letu. Vse kar je potrebno je, da nas pokličete na številko

041 527 500